perjantai 22. toukokuuta 2015

Vähän varusteista ja vastauksia kysymyksiin

Kävin kävelyttämässä kärryä ja koepystytin majoitusvermeet. Kiristettäessä sadesuojaa(kevytpressua), se tietysti repes, meni kahtia. Siitä sitten kipaisin investoimaan uuteen(2,5€). Josta repes samantien kiinnikerenkaan kohdalta.
Joten unohdan tämän konseptin. Ja ostin kupoliteltan, pieni pakkaus, hinta ja todennäköisesti myös kestävyys. Eli mukana on kaksi telttaa, alkuperäinen hyttysverkosta rakennettu. Sitten tämä uusi halppisversio, jota käytän vain sään niin vaatiessa eli sateella. Usein sitä löytää jonkun sateensuojan, ladon, navetan ylisen, lastauslaiturin katoksen tai jotain. Sellaisten alle tuo alkuperäinen käy sateellakin. Halppisversion testaan tulevalla yliyön reissulla, jos vaikka sais sen pystytettyä.

Emailin kautta on tullut muutamia viestejä, joissa on kyselty muun muuassa meikäläisen mielenterveyttä. Vastaan niihin muihin kysymyksiin tätä kautta;

Miksi kävellen?
Kävellen pystyy kiinnittämään huomionsa pieniinkin näkemisen/kokemisen arvoisiin asioihin.
Kävely on halpaa. Rahaa mulla ei liiemmin ole, mutta aikaa sitäkin enemmän.
Kävellen tapaat ihmisiä ja annat aikaa vuorovaikutuksen syntymiselle.

Onko tällä reissulla joku missio esim. hyväntekeväisyys?
Ei, reissaan saadakseni kokemuksia ja hyviä muistoja keinutuoli-aikaa varten.
Tämä reissu on, kuten toisella sivulla on mainittu, ensimmäinen suunnitellusta kolmen sarjasta. Jos tämä onnistuu, kipaisen seuraavan ja sen onnistuessa kolmas, se suuri reissu.

Miksi John Doe?
En hae itselleni julkisuutta, päinvastoin kartan sitä. Samasta syystä en julkaise kuvaa itsestäni. Tosin jo ulkonäköni on siihen hyvä syy. Hakiessani passia, virkailija katsoi passikuvaa ja tokaisi "nyt tiedän miltä näyttää Liettualainen vankikarkuri". Toivonkin jos joku minut matkallani huomaa, niin jätetään naamakuvat ottamatta. Miksi sitten pidän blogia, kolme syytä; se on matkapäiväkirja, johon voin mukavasti lisätä kuvia, ja jota en hukkaa. Se on keino kertoa lähipiirille missä ja miten mennään. Se on keino jakaa kokemuksia ja huomioita muille tämän tyyppisestä reissaamisesta kiinnostuneelle.

Lisää kysymyksiä saa laittaa, vastailen jos osaan.

Ai niin se mielenterveys. Ainakaan sairauntuntoa ei ole. Muukin terveys on vielä suht kunnossa. Ikänäkö näköjään rupeaa vähän näkymään. (Vekkuli lause). Siis en ole enään mikään poikanen, thaimaaseenkin sais jo eläkeviisumin.

Nämä kirjoitukset tulee olemaan ikärajattomia, eikä niitä tarvi sensuroida edes perheen pienimmiltä.
Ja kirjoitan pääsääntöisesti myönteisistä asioista. Pienet mokat ja vastoinkäymiset kuuluu luonnollisesti asiaan, mutta en esim. raportoi onnettomuuksista kuvien kera, ehkä mainitsen lyhyesti. Yleisesti ottaen minulle sattuu ja tapahtuu,mutta onneksi suurimmaksi osaksi myönteisiä asioita.